آخرین اخبار
کد مطلب: 78418
مشاوره پيش از ازدواج اجباري مي‌شود/ آمار بالاي طلاق در کمتر از ? سال از ازدواج
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 725

 

 


به گزارش سلام لردگان، شکوه نوابي‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، اظهارداشت: تمايل به ازدواج به‌ويژه در پسران کم شده است، روابط خارج از خانواده يکي از چالش‌ها در اين مسير است.

وي با اشاره به تأثير رسانه‌هاي خارجي بر خانواده‌ها گفت: حضور رسانه هاي ماهواره اي موجب تخريب خانواده‌ها شده است. در سيزدهمين همايش ملي انجمن مشاوره ايران، مقالاتي ارائه شد که نشان مي‌دهد برخي افراد تمايل به همزيستي بدون ازدواج دارند.

وي مي افزايد: اينها با ارزش‌هاي اعتقادي ما مغايرت دارد و اگر دلسوزي مسئولان و مردم نباشد روند نگران کننده‌اي خواهيم داشت.

 وي با اشاره به ذهنيت نادرست برخي جوانان نسبت به ازدواج که نشات گرفته از ازدواج‌هاي ناموفق ديگران است،‌ مشاوره پيش از ازدواج را علاج واقعه عنوان کرد و از اجباري شدن مشاوره پيش از ازدواج در صورت تصويب مجلس خبرداد: در صدد آن هستيم تا طرح اجباري شدن مشاوره پيش از ازدواج را به مجلس ارائه دهيم تا بعد از آن هيچ زوجي بدون آموزش و مهارتهاي زندگي ازدواج نکنند.

وي ادامه داد: متأسفانه آمار بالاي طلاق مربوط به 3 سال اول زندگي است، ما براي اصلاح اينها در محدوده رسالت خودمان اين مسئوليت را مي‌پذيريم که مشاوره پيش از ازدواج اجباري شود تا مراکزي که افراد مورد اعتماد و وثوق مردم در آنجا مشغول به کار هستند جوانان را هدايت کنند.

رئيس انجمن مشاوره ايران گفت: بايد جوانان را هدايت کنيم تا از ارتباط‌هاي آرمان‌گرايانه و ايده‌آل و توقعات بالا و باورهاي نادرست دور شوند و به سمت ازدواج‌هاي بهنگام سوق پيدا کنند.

وي با اشاره به مناسب‌ترين سن ازدواج براي دختران و پسران اظهارداشت: 10 سال پيش بنده در کتابم نوشتم سن 18 تا 22 سال براي دختران و 24 تا 28 سال براي پسران مناسبترين سن ازدواج است، اکنون واقعيت‌هاي جامعه غير از اينها است بنابراين الان در دفاتر مشاوره با افرادي با ميزان سني مختلف از 16 تا 35 سال براي خانم‌ها و از 20 تا 39 سال براي آقايان مواجهيم که هنوز ازدواج نکرده‌اند يا ازدواج موفقي نداشته‌اند.

وي ادامه داد: نمي‌توانيم بگوييم در اين سن ازدواج کنيد، اگر ازدواج‌هاي بهنگام و زير پوشش خانواده‌ها انجام شود به سلامت جوانان و جامعه مي‌انجامد.

وي اذعان داشت: در عين حال بايد قوانين مربوط به خانواده توسط مسئولان بررسي شود.

وي خاطرنشان کرد: بايد بدانيم مسئله ازدواج و خانواده مسئوليت يک نهاد و دو نهاد نيست همه نهادها و مسئولان که به نوعي با مسئله خانواده درگيرند بايد تلاش کنند تا جوانان ازدواج‌هاي سالم، بهنگام و پايدار داشته باشند.

انتهاي پيام/ 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس